Noc
Anotace: Co vše lze cítit procházkou tmou.
Stmívá se ,stmívá.
Tma padá do ulic,jak sněhové vločky
na travnatou stráň.
Noc čas svůj hlídá.
A z mastných popelnic kňourají kočky,
slyšet jsou ze všech stran.
Stmívá se,stmívá.
Úplněk měsíce vyklouzl z pod mraků,
prodral se ven.
Noc den již střídá.
Cítit je směsice plynů a výkalů,
začal zlý sen.
Strach městem zmítá.
Ve víně topí se cigán a důchodce,
copak dřív zažili?
Konečně svítá!
A skříně výkladů hledící na sebe
zas tuto noc přežili.
Přečteno 255x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., kouzelníček, Květka Š., Marfuša, Mbonita
Komentáře (5)
Komentujících (5)