Osamělý král
Anotace: asi jsem se nudila...
Na břehu stojí vrásčitý
a osamělý pan král.
Líně si brouká- písenˇ pro brouka
a na větvi sova houká.
I slunce již zapadlo
za horizontu propadlo...
Své dcery už pro(v)dal,
Králům těm - kdo nejvíc dal.
Peněz má nyní dost,
jen chybí mu přátelský host.
A tak sám na břehu líně si brouká
a na větvi sova dál houká.
Co zbývá mu však taky?!
Hlavní je, že peněz má mraky!
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)