Anotace: .............
Jízda na motorce... tož ale s citem, jako čopráci... ne silničky, které mají ukázat svojí krásnou kapotáž, místo teho, pak jen zbytky válejí se po silnici... nejen kusy motorek :´o( Všeho s mírou, ju? Básenka se mi líbí a motorky mám také ráda, nemám oblíbenou to ne, ale prostě by si člově měl uvědomit, když na ňu sedá, jestlik se chce opravdu vrátit... a vědět co dělá.
31.10.2008 22:11:00 | NikitaNikaT.