Anotace: ............
Páni, hned jsem dostala chuť, palačinek je toliko druhů, že se dají jest už s čím koliv... jak sladké, slané, kdyselé, či kořeněné :oD Bezva dílko. ST!
31.10.2008 22:08:00 | NikitaNikaT.
Pěkné a výstižné, básnička, která zaujme...A taková snídaně do postele tady od Pána, dala bych si říct;)
29.10.2008 21:17:00 | gftgffhbnjbhvgmjvfjngf
Už jen ten název mne donutil otevřít Tvou báseń neb palačinky můžu na tisíc způsobů... a byla to mňamka :o))
29.10.2008 19:54:00 | labuť
Milej princi- nebyla by taky jedna pro mě? S jahodovou marmeládou a zasněžená moučkovým sněhem...s troškou lásky?:-)
29.10.2008 07:50:00 | Veru