Chtěla bych pohladit anděla
Anotace: každý máme v sobě pro toho druhého anděla...
Chtěla bych pohladit anděla,
i když vím, že se to nedělá.
Chtěla bych pohladit jeho duši,
i když vím že už to tuší.
Chtěla bych pohladit jeho ruce,
dvě křídla ve tvaru srdce.
Vím, že se to nedělá,
rukou hladit anděla.
Přečteno 331x
Tipy 14
Poslední tipující: carodejka, Thesssinka, BARBYE, Bíša, Štěpina G, WAYWARD, Manon.H
Komentáře (6)
Komentujících (6)