Nemocniční
V místech kde vše se řídí symetrií poledníků
skulpturou prachu a dechem krys
v místech z nichž vyženou tě
jen s aurou podvodníků
a v ráně zůstane, jen krev a hnis
V těch místech bloudím s mapou
souřadnicí a kompasem
a jen oddaluji chvíli
kdy stejně budu prozrazen
Z míst prosycených pachem nemocničních pokojů
mi rozechvělým hlasem zazněla píseň andělů
když mír znáš jenom z vyprávění
ale válku na vlastní zuby
jak marný pokus hledat pastu
na konci prázdné tuby
Přečteno 425x
Tipy 11
Poslední tipující: Šantir, Marupiara, Scream Silence, Jiparo, Mario de Janiero, bez nápadu na přezdívku..., shakespeares, Ollie
Komentáře (5)
Komentujících (5)