prekrasna basnicka! moc se ti povedla
16.01.2009 20:55:00 | Lady_poezie
ahojky...
no prosim tě píšeš nádherně tak na to nekašli a piš dál... držim moc palce...
když tak se ozvy...papa
29.11.2008 22:32:00 | najrob7410
Tak to je první básnička, kterou jsem od tebe četl. Nadchla mne, stejně jako ta tvá vizitka. Jsi živel s talentem jak hrom.
Jestli ti to nevadí, zařadím si tě mezi oblíbené. Nebo radši ne. Dám si tě mezi nejoblíbenější.
15.11.2008 12:48:00 | Mario de Janiero