Červená
Anotace: červená má mnoho odstínů
Barva červená
je všude...
je kolem mě prosycená.
Je výrazná,
i když bez citu,
je tak sama,
se mnou zavázána.
Co cítíš ty?
Jakou barvu v očích máš?
Chtěl bych vědět víc,
ale ty mi to neříkáš.
Kolikrát se otočím,
abych nové světlo měl,
tolikrát mi do očí...
padne tma, abych neviděl.
Z počátku zdálo se,
že jen červená je kolem nás,
ale když čas postoupil,
vidím jinak a ty to nevnímáš.
Proč bát bych se měl,
než červená odpluje,
když bez citu se zdála
a teď dál už mě miluje.
Jsou barvy noci a barvy dne,
jsou se mnou a já s nimi,
než stanou se mými,
mysl zesílí a zvýrazní tvé viny.
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)