Pro otrlé 18+
Anotace: Když jsem to psal sám jsem se děsil svých šokujících myšlenek-kdo je slabé povahy a nechce aby se mu nezdály noční můry ať tento příspěvek raději přeskočí!!!!!
Umrlci tancují
na hrobech,
pijí z pohárů,
vydlabaných
lebek
psů
Kristova večeře
krvavý masakr
božích mstitelů
jateční scéna
Vyhřezlá ústa
šklebí se
skrz prohnilý chrup
Žena s dírou v břiše
nůž jí trčí z rány
jako pupeční šňůra
točí jeho střenkou
V kolébce místo
plačícího děťátka
tichá mrtvolka
s odříznutým prstíčkem
místo dudlíku
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
Komentáře (1)
Komentujících (1)