Co je to Pravda??
Anotace: jak na to odpovědět?
malá dívka navléká korálky
a vidí v televizi vojáky
vidí jak mají přehlídku
a ona má sbírku medvídků
zeptá se tati, co je to válka???
to je když lidé jdou bojovat a umírat
ona se zeptá tati, proč tam jdou??
víš, každý si musí za svou pravdou stát
děvče se ptá dál tati, co je to pravda??
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: Šantir
Komentáře (0)