Strach
Perutě z mých malých nadějí,
kolem mlhy, co zemi svádějí...
Slzy utkané z hedvábí, co s vlnami hrají pohřební píseň.
Strach ze zvyku a tajemství byl trny roztrhán.
Růže schnou i po děšti a strach má někdo jiný...
Někdo, kdo zkouší ostrost skleněných nekonečných hran.
Komentáře (0)