vojenská...
Anotace: zvláštní zbraně...
Tvým letmým úsměvem
jsem kompletně odzbrojen...
když se cudně podíváš
pohledem průzkumníka
pronikáš přes obranu
do mého týla...
pod tvými doteky
ze spáleniště
rozkvetly louky
zákopy
naplnila voda
ze zálohy
vyhnala brouky...
v takové válce
buď klidně generálkou
nahý mávám
bílou vlajkou
na znamení
všeobecné kapitulace...
Přečteno 324x
Tipy 28
Poslední tipující: unstoppable, NikitaNikaT., klara07, Marfuša, sýc, maena, WhiteSkull, Jin, hanele m., Dota Slunská, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)