Jako milovník kočičích chlupatců i já přidávám svůj hlas! :-))
03.11.2008 14:59:00 | poustevník Jirka
Šelmy jsou vždycky nebezpečně krásné,zejména,když se řadí ke kočkovitým,jak my ženy!Stejná mimika,stejný pohyb a sledovaná kořist je naše!Hezky napsané!:o))
29.10.2008 20:24:00 | střelkyně1