Lžeš mi...
Anotace: ...ty jediný smíš...
Býváš nablízku
jen občas se opozdíš
a tehdy přicházíš
bez vysvětlení
bez omluvy
ale připravený
otevřít svou náruč
a nechat mě
poznat její hebkost.
Schoulena ve tvém objetí
poznávám kouzla
něžných slov
i neobvyklých činů
krásu obyčejných všedností
vzrušení z dobrodružství
i riziko tvých rozmarů
kdy chvěji se strachem
a do polštáře
se vpíjí mé horké slzy.
Vždy se ti oddám
a ty to víš
už mě znáš.
Co na tom
že lžeš mi
skoro stále.
Ty jediný smíš.
Jsi můj sen...
Přečteno 343x
Tipy 35
Poslední tipující: tato22, drsnosrstej kokršpaněl, Anewue, Romana Šamanka Ladyloba, jita.1965, a_tao, WhiteSkull, Psavec, vodnař, bobi bobie, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)