Egyptian Burger Menu
Anotace: mám ho plnou pusu!
na scénu vstupuje
osmnáctiletá sfinga
co v přestávce kupuje
oběd od Burger Kinga
prohnaná vývojem
postrevoluční doby
pláče a směje se
je smutná a zlobí
bublinky upíjí
z poháru faraona
emoce pomíjí
- zde konzumní zona!
z obalu cituje
chemický rozbor(duše):
- vodu neobsahuje
tak chutná trochu suše
už se nám láduje
houskou s pěti patry
nerada hostuje
v roli Kleopatry
postrádá charizma
nevlastní půvab
v mužích se nevyzná
- ta Mojžíšova chůva
....
za stánkem
u pyramid
karbanátkem
chce se udávit
zatímco jde kolem Mojžíš
a jeho lid...
Přečteno 266x
Tipy 21
Poslední tipující: Aurelius, boruvka175, jedam, Vlk v rouše, Thesssinka, Holis, jaňa, Romana Šamanka Ladyloba, Špáďa, její alter ego, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)