Líbí se mi, dobrej džouk s tím obrácením a máš pravdu.. tvá slova budu jěště hodně pomalu vnímat...
29.10.2008 18:22:00 | W.O.K.O.
Básnička je obráceně proto, aby měl člověk víc času na její přečtení, a tak i zamyslení se nad obsahem, a smyslem. To co jsem vám chtěla říct, se musí vnímat pomalu.
29.10.2008 17:56:00 | Dott