Řekla bych náročná, pěkná, ještě jednou si počtu...(k té mé dnešní víš, ono z ÚT na ST bylo moc hezké to usínání)
08.09.2005 09:00:00 | Hančí
Díky tvorečku pavoučímu
a jeho utkanému dílu
to okno, ač ho vrstva prachu kryje,
pořád žije...
Kouzelná!!!
07.09.2005 10:47:00 | Cecilka
Okna prachem pokrytá
jsou slepé oči domu
a pavučina stříbřitá
je tím bodem zlomu,
za kterým je už prázdnota
a tiché umírání.
Tak zkus ty sítě rozmotat
a s pavoukem v dlani
vrať těm oknům jejich zrak,
ať dům zas uvidí tě.
Pavouka pusť ven,jenom tak,
ať jinde tká své sítě.
07.09.2005 09:36:00 | Branwen1