večerní
Anotace: ...protože musí to tak být...
Neskorý čas
Neskorá jeseň
Smútok sa vlečie
Prázdnymi ulicami
/ tik tak /
Náhla tma
Náhly dych
Zapáliť sviečku
Ticho sa pomodliť
/tik tak/
Posledný pohľad
Posledný výkrik
Už sme si zvykli
Podávať Smrti ruku
/tik tak/
Nemé sú ústa
Nemé sú piesne
A ja sa smiešne
Hojdám v tvojom mene
/tik tak
tik tak
tik tak/
a sviečku
( čo som zapálila
Tak láskyplne)
Sfúkol
vietor
Přečteno 285x
Tipy 11
Poslední tipující: Hesiona-Essylt, fialová, Franti, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)