Čekání na P.n.B.K.
Anotace: P.n.B.K. = princ na bílém koni; můj osobní přístup (téměř) prostý ideálů
Já vím, že jednou přijde
(a já ho budu chtít),
vášnivý, vtipný, 3D
a ze všech stran můj typ.
Bude mít krásné chyby,
(ty mé bude mít rád)
a bude se mi líbit,
dokud mu bude stát.
Já vím, že jednou přijde,
tak přestanu teď snít
a (jsouc mladá a 3D)
se nechám políbit
od všech báječných mužů,
co znala jsem a znám,
aby (až jednou přijde)
se necítil tak sám.
Přečteno 349x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, denebrin, Princezna.Smutněnka, WAYWARD, V e r u n k a
Komentáře (2)
Komentujících (2)