Sebevražda
Anotace: to ten zkurvenej život.....
Při zemi se už jen plazíš
zní ti jenom jeden tón
všichni říkaj jak všechno kazíš
jen se plácáš už jen v tom
Že život se ti sere
každej se jen pere
a lásku pomalu ztrácíš
ve vzpomínkach se vracíš
Ale nemůžeš se hnout
nemůžeš ani mluvit
ve svých myšlenkach si plout
díru v zemi si zamluvit
Nemáš síly,nemáš naděje
že se na tebe štěstí usměje
nemáš víry ani lásky
už nestačíš mít vrásky
Ze vteřiny na vteřinu
zastřelím se přes peřinu
a pak všechno uletí
i muj život bez dětí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)