Skvěle řečeno s tou pranicí a názorem..mimojiné ;-)
Takhle a ještě víc ohnivěji se musí vybízet! Jen do toho..pišme dál, opřeme se do toho...
31.10.2008 11:33:00 | Chancer
občas je zajímavé, jak dva lidé napíši to a samé a ještě to "publikují" v ten a samý den...
30.10.2008 16:42:00 | Láďa
Tož milý manifestační řečníku, malé upozornění zde jsou jen rodiče a přátelé školy.:-)
Jinak, to že se tu čte jen pár lidí a ostatní upadají s 30otevřeními a jedním bodem ze soucitu mne též mrzí. Ale co s tim?
30.10.2008 08:11:00 | kouzelníček
barde děkuji za počteníčko
jo a taky jsem Ti asi ještě neřekla,
že si moc cením, že si chtěl být mým pokusným králičkem :)
a roboti že to je QYZ :)
30.10.2008 05:50:00 | Romana Šamanka Ladyloba