Anotace: "Namaluj mi beránka..." Ale chlapci se žádný beránek, o který se pilot pokusil, nelíbil. Tak nakreslil bedničku a řekl, že beránek je uvnitř. (Antoine de Saint-Exupéry)
No já třeba vím (a ty taky), že tahle úvaha je už 2 roky stará a navíc není moje.
04.11.2008 09:25:00 | dead-head
hm pokud vím u tebe dům byl ekvivalent pro duši ...
a anotace + vonkajší popis ozaj pěkného domečku mě vedla k úvaze, že jde spíš o to, co je za fasádou resp. co tam chce vidět Malý princ ...
02.11.2008 01:13:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Tam jde o to,že podle té anotace, je možné si vybrat libovolné popisné verše a poskládat si domeček podle libosti. Škoda,že to je pro běžného čtenáře zbičovaného mainstreemovými, popovými verši nezvyklá tedy složitá úvaha.
31.10.2008 09:49:00 | dead-head