Anotace: ..............
Což o to napísnané na papíru, ale co takhle sám vylečit... chjo, proč mi lidé si někdy neumíme sami pomoct?
31.10.2008 22:06:00 | NikitaNikaT.
Bolest je špatná věc a špatně se snáší, fyzickou vyléčí lékař, ale tu psychickou jen čas...
31.10.2008 00:41:00 | Castiza