Anotace: lehce svíravá chuť vonící po jasmínu, vánek ve větvích a výhled do údolí...
Sbírka: Ohnivý opál
ó, nesmírně povedená báseň, krásně poetická a chytla mě za srdce...možná proto, že mám ráda rozhovory nad čajem s přáteli, kterým ochotně otevřu brány svojí duše..=)
02.11.2008 20:22:00 | Faileen
Nádherná básenka, tak krásně mne přenesla do určitého děje... moc pěkné. ST! za obsah.
01.11.2008 23:38:00 | NikitaNikaT.
to určitě není morbídní básňa nebo se snad pletu...
né vážně je krásná...
30.10.2008 17:58:00 | jedam
Tak toto je můj šálek čaje...
Labužnicky si tyto řádky užívám, děkuju.
30.10.2008 16:04:00 | Iva Borecká