Podzimní
Anotace: taková podzimní dětská veršovánka, co mě napadla včera na zahradě
Podzimní
Podzimní
Prší, prší, jen se leje,
rosa padá na keře,
listí s větrem poletuje,
zima klepe na dveře,
sluníčko se skrylo za mrak,
vlaštovka jde taky spát,
havran oblék černý frak,
by moh zimě verše psát.
Přečteno 400x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., BARBYE, Aka Kiss
Komentáře (1)
Komentujících (1)