RÉJŽA
Anotace: ...výplod ostatní,život srandovní,nezařazen do lásky,lidé s trochou sexu,oslavené svátky,rodina.
.
Dobrý den slečno
jsem Rejža,těší mne
Jé réjžo,co kino
vzali by mě
To já nevím
nechci si tykat
teď tu slavím
chci chlastat
Dáte si něco?
Nákyp?
.
Rýžový nákyp
...vykydán
Tvůj klín sladidlem
...naleptán
Lavina smíchu
...v okolí
Jen já oněměl
...s nevolí
.
Zbíhali se číšníci,
moje sliny taky,
vpité do pohledu tvého
studem mne oblily
*
tolik sladkostííí
*
na jednom místě,
nikdy jsem
dlouho neviděl
Přikryl jsem neštěstí
mým
kabátem...půjčeným
Kecal jsem něco nářečím
*
Poděkovala jsi
*
Než jsem se vykoktal
byla svatba
...........naše,
teď čekáme miminko,
bude se jmenovat Alice.
Alice Réjžová
.
Přečteno 300x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Caracol, Jin, NikitaNikaT., Vampyrella, Holis, labuť, Vlk v rouše, Belmon, Dota Slunská, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)