Prázdný kalamář
Podivná píseň z deníku hraběnky.
Slýchávám šumění ptáků.
V podobě bezhlavé panenky
noty ti píšu do řádků.
Rumová tříšť mi rozum dala.
Pavoučí bzukot rve dláždění stínů.
Ta symfonie nad vlasy vlála,
zapletla hru lásky a rýmů.
Skládal jsem píseň dávných světů.
Roky jsem strávil u starého piana.
Prošel jsem zahrady libích květů,
jediná píseň hrála - Diana.
Komentáře (0)