Je vůbec možné, že se mi z celého díla líbily jen posl. dva řádky? :/
Upřímně, příjde mi to jako hromada slov, která nejsou dobře sestavena tak, aby tvořila nějakou tu formu, která kdyby byla, tak by se snad vše daleko lépe četlo. Škoda no .)
30.10.2008 17:18:00 | 0-0