Anotace: Nároky.
Díky moc.. k napsání díla mě přiměl zvláštní pocit z každodenních setkání jedinečného druhu.. tak jsem ráda, jestli se mi kousek toho pocitu podařilo do něj otisknout. Vážím si komentáře.
30.10.2008 17:02:00 | Anima de Vries
Nedokáži být úplně konkrétní, ale něco mě na tomhle díle prásklo do očí. Skrytý kód tam někde mezi řádky? Nevím - každopádně se mi líbí. Už pro ten neobvyklý pocit.
30.10.2008 16:51:00 | 0-0