Co po nás zbyde?
Všechno je tak pomíjívé
až umřem, co po nás zbyde?
Pár fotek s vybledlou tváří
jména na zdech pod oltáři.
Věčnost je jen pro nebesa
srdce nad tím nezaplesá
však žádné jiné znamení
tohle nikdy nezmění.
Dnešek je jen pro nás dva
zítřek v čase umírá.
Budoucnost je nejistá
překvapení si chystá.
Svět se točí lásko dál
Bůh nám život pronajal.
Láska mění úsměv v žal
a život změnil co nám dal.
Přečteno 316x
Tipy 6
Poslední tipující: Tacca, Bíša, Saša T., WAYWARD, BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)