Anotace: Napsala jsem to už asi před dvěma roky, tenkrát jsem se často s mámou hádala a teď, když jsme se zas chytly objevila jsem tuhle báseň. Naprosto vystihla moje pocity...
Za pár let uvidíš všechno jinak, ten obsah není moje gusto, ale zasloužíš tip za upřímnost.
Lépe se mi bude číst, až jednou mamině budeš děkovat.
15.01.2009 15:03:00 | Holis
Básnička z básnického pohledu sice nic moc, ale je psaná od srdce a naprosto vystihuje moje současné pocity, dík
30.10.2008 18:11:00 | jaňa