Anotace: ...taková blbost stvořená v absolutní depresi a lítosti nad sebou samotnou
Janičko,sice se teď moc nemáme čas vídat,ale to snad naše kamarádství nezničí..A jako kamarádka tu sem pro tebe-ráda ti pomůžu,poradím i vysvětlím,pokud to bude v mých silách.Klidně se ozvi;) Jinak je to moc pěkný dílko.
31.10.2008 18:35:00 | kleopatra.sedma
Zajímavé a působivé dílko, docela myšlenkové, trochu nezvyklá kritika sebe sama, ale to dělá báseň originální a to je dobře. Věřím, že ještě není tak zle. Usměj se a uvidíš, že se zrcadla budeš bát méně...
30.10.2008 19:52:00 | NikitaNikaT.
a já jsem prej sice možná kvalitní zato v týto době naprosto nepoužitelná, bud ráda že můžeš bejt alespon vysavačem :o) a nezapomen: true beauty comes from inside :o)
30.10.2008 19:44:00 | W.O.K.O.