Návykovej
Nenasytně čichat
k oblečení
a být posedlá
chemií
na kterou nechci
všechno svíst
Jsi návykovej
jak stokrát
obehraná píseň
co vzrušuje i objímá
Stala jsem se závislou
až se mi klepou ruce
když postrádám dech
Ty víš
jak nevěřím lichotkám
minulost mi
proudí šíjí
a chtěla bych si ji
vyrvat ze žil
a zasadit pod strom
chodila bych ji
zalévat slzami
a pak sama
podpálila
to uschlý větvoví
Teď vím
že bys ji radši
vsál do sebe
aby mě už nikdy netrápila
proto tě potřebuji
Přikrytá
dekou z těla
ztrácím stud
tu blízkost
bych nevyměnila
za nic
Já je neposlechla
když mě nebádali
ať se vzdám hříchu
Tak nám teď
fotky sžírají duše
a laskáme se tím
cliché jakým jsou
slova lásky
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: její alter ego, jedam, NikitaNikaT., kryndy
Komentáře (4)
Komentujících (4)