Počujem..
Počujem čísi hlas
som z toho blázon
zvuk ide sponad mňa
z kozmických lajfzón
kdesi sa žije tiež
- a majú uši
keď je tak, ozvať späť
živým sa sluší
možno to je ´ona´
a je tak sama
ťuká do éteru
tón
Tvoju tvár má
a v očiach otázku
či tam počuje
z iných sĺnc Rómeo
signál od Júlie
ja viem, že si to Ty
srdce rozpozná
keď ma Tvoj šepot z hviezd
prebúdza zo sna
Přečteno 331x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bajli33, Triffid Kolbe, Holis, NikitaNikaT., jedam, LucQa, Simísek, labuť, Jin, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)