Aby nikdo nemohl říct že nepřispívám
Anotace: Fakt je to blbost, a jsem na to náležitě hrdý.
Větu s větou
do odstavce
zakončit ho
a jít spát sladce.
Ke slovu slovo
do věty spojit
za ní dát tečku
a jít krávy dojit.
Písmeno k písmenu
do slůvek složit
mezi ně čárku
jak starý kmet dožít.
Mýšlenka od myšlenky
zas žene se hlavou
obrazy kreslí mi
tak příště naschledanou.
Přečteno 292x
Tipy 10
Poslední tipující: Darwin, Já Esther Ruth, Tymi14, strašidýlko-střapatý, Egretta
Komentáře (4)
Komentujících (4)