Anotace: nabral jsem do měchu něco horskýho perlivýho vzduchu... bumtarata bumtarata...
Na tohle nende už nic řéct, neb dílko mluví samo za sebe. Pěkné obraty, krásná myšlenka. ST!
01.11.2008 19:26:00 | NikitaNikaT.
Já nosím v kapsách vlašské ořechy - celou zimu místo rukavic a funguje to! "o)
01.11.2008 08:19:00 | Churry
Jdu se řídit tvojí radou,vyrážím do slunného podzimního dne,nabírat dobrou náladu pro špatné dny!Jen tak houšť!:o))
31.10.2008 12:08:00 | střelkyně1