Splněné sny
Tolik se toho změnilo,
a mě se zatím vše splnilo.
Mé sny, má přání...
Zní to zvláštně,
když tak najednou,
cítím se šťastně.
Přišlo to tak nečekaně,
náhoda, bláznovství,
díky za ně!
Není mnoho lidí,
kteří mi rozumí,
a najednou ses objevil ty!
Tak nečekaně,
zamotaně...
Já si tě k sobě pustila,
doufám, že toho nebudeme litovat.
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)