Anotace: Když není, co říct...jdu někam, kam se mi ani trochu nechce...
Za každou Vaší básní
skrytě doufám,
že najdu nějakou, co se mi nebude líbit.
Nějakou, co mě přesvědčí, že píšete nedokonale jako zbytek lidstva..
Ještě jsem ji nenašla.
Tak kde jsi nedokonalá krásko?
30.12.2008 10:18:00 | Netty de Touvenell
Líbí se mi tvé dílko! Nedělej, co nemáš rád, také nemám ráda takovéto akce a záměrně se jim vyhýbám...
01.11.2008 19:54:00 | Xantista