Hřbitov

Hřbitov

Anotace: Na hřbitově je celkem legrace.

Hřbitovní zeď ua úplňku,
strach do nohou vhání,
obraz doby v časech smutku,
probouzí nám spaní.

Pojď se dívko pomilovat,
utvořme tým hravý,
potom budem obdivovat,
pomník zašlý slávy.

Procházka hřbitovní stezkou,
náladu nepřidává
a budoucnost s tváří hezkou,
svědectví nevydává.

Bolest v srdci zaplatí dlaň,
tělo zemi upíši,
dřív mi aspoň nastav svou dlaň,
snad to smutek utiší.

Krví živ je nejenom drak,
vztek má zuby upíří,
tělo,kosti,pak suchý vrak,
smrt každého usmíří.

Fotky,kříže,smutné verše,
pozůstalí vzpomenou,
život ale jednou selže,
konec s tváří kamennou.

Lebka z hnáty plní osud,
smrtka kosou zazvoní,
už není co bylo dosud,
věnce v nosech zavoní.

Dále jdem hřbitovní stezkou,
náladě to nepřidá
a budoucnost s tváři hezkou,
nám svědectví nevydá.

Pojď se raděj pomilovat,
lehneme do trávy,
až pak můžem obdivovat,
pomník zašlý slávy.
Autor Zdenek, 31.10.2008
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: Churry, Květka Š., Psavec, Bíša, NikitaNikaT., Mbonita, Iva Borecká
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

..super nápad..se mi líbí Tvé vypsání,,:-))

01.11.2008 05:10:00 | Tacca

líbí

Moc hezky napsaná, líbí se mi.

31.10.2008 22:22:00 | Psavec

líbí

Lehce mne z teho mrazí, bo mi je skutečně zima... každopádně v dnešní den do trávy? Tak to raději pořádná peřina :o) Já vím, lidskému tělu se nic nevyrovná :oD

31.10.2008 21:23:00 | NikitaNikaT.

líbí

panečku...:o)
musím podumat o tom proč se ráda toulám po hřbitovech
asi pro ten klid
chodím si tam snít...:-)

31.10.2008 20:09:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel