Znáte?
Znáte ten pocit prázdnoty,
kdy se bojíte že Vás nic nečeká.
Děsíte se všeho
i samé podstaty člověka.
Strachujete se zítřků
a omlouváte se za dny včerejší.
Být pštrosem - schováte svou hlavu v písku
a budete čekat až budete moudřejší.
Dělat můžeme cokoliv,
jen nesmíme časem mrhat,
bát se života a věčně zdrhat.
Na to máme skvělý talent
neustále se snažit unikat
před neznámem....
Ale ani neuletíte,
i kdybyste měli křídla muší,
protože jak víte,
nikdo neuteče svému svědomí a vlastní duši.
Komentáře (2)
Komentujících (2)