Je ticho !
Anotace: .... největší nepřítel samota
Je ticho!
Je ticho a tma a já velký strach mám.
Jsem sama samotná
a Ty jsi taky sám.
V tom velkém světě cítím
se tak opuštěná.
Jsem sama samotinká
a ty jsi taky sám.
Tenhle ten pocit osamění
tak dobře znám.
Kéž bych teď měla Tebe vedle sebe,
hned by bylo světlejší to černé nebe.
Je však tma!
Je tma a ticho a já velký strach mám.
Proč tenhle pocit osamění tak dobře znám.
Komentáře (0)