klín
Anotace: slzy...nad sebou samým
Kapko,
slzo.
Roso,
perlo.
Dívko z marnosti,
dívko z bolesti.
Dívko z nutnosti,
dívko z neřesti.
Lži,
chtíči.
Bolesti,
radosti.
Nemiluji tě,
přesto chci tě.
Tebou ubližuji jiným,
pokora mění se v dým.
Upřímnost,
bolest.
Hrdost,
slabost.
Hraji si bez lásky,
hru bez sázky.
Srdce jsou střepy,
snad je slepíš ty.
Vytloukám klín klínem,
sen snem.
Opouštím dívku,
bez lásky jdu k jiné.
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (1)