Anotace: jen a pouze automatické proudění představ a obrazů bez vyšší ambice... občas se vážně divím co za formulace jsem schopen vyplodit.
První dvě strofy působí mírně zmateně, ale mně to rozhodně nevadí, ba naopak... číst z nich a z vlastních dojmů však může jen... (chtěl jsem něco ještě dodat, ale raději to polykám, abych nebyl obviněn z elitářství :) Druhé dvě již něco určitého napovídají... forma tradičně originální, jež s obsahem vytváří téměř dokonalý celek. Snad jen pozor na hrubky, ten 'třpit' fakt hezky nevypadá. A ne, že zas na další dílo budeme čekat dva měsíce :)
01.11.2008 14:46:00 | Ctěný pán
já se taky divím, co za formulace jsi schopen vyplodit... a divím se okouzleně, krásně
díky za to
31.10.2008 23:32:00 | drsnosrstej kokršpaněl
já si myslím, že jsem to vůbec nepochopila... nebo z toho jsem aspoň dost zmatená... ale líbila se mi v tom, co jsem pochopila spíš jaksi pro sebe - mám z ní takových melanchonický pocit, i když trochu zmatený, přece pěkný... takže vlastně líbila... někdy se vrátím:))
31.10.2008 22:54:00 | okousaná od světlušek
to jsem moc rád, jelikož jsem to psal stylem - která myšlenka nebo vzpomínka se ozve - je zaznamenána - a těší mne že to funguje i obráceně...
31.10.2008 22:35:00 | GM
je dost náročná na čtení myslím... pro mne byla teda, ale líbí se mi, cestou skrz ni mě napadla spousta věcí a vzpomínek
nejvíc se mi líbí konec - a to moc :o)
31.10.2008 22:30:00 | hanele m.