vzpominky nesmazes, cislo ano, nesmis si ho ovsem pamatovat a kdyz to dovolis, tak ten kaminek bude za chvili poradnej kamen, tak doufam, ze ty jsi na tom lip a jsi dost silna.
Jinak basen se mi libi, je dost realisticka, uprimna, tak na me pusobi
02.11.2008 19:21:00 | saddova
Pravda vyjde vždy na jevo, ovšem neměla bych dlouho tlačit, i když nějakou tu problubinku zanechá. ST! za obsah.
01.11.2008 22:47:00 | NikitaNikaT.
Zameť stopy na nesprávné cestě,vysyp kamínek ať netlačí Tě na cestě nové.Zpomal krok a pomalu našlapuj, tak bude lepší život Tvůj.
Nádherná báseň.
01.11.2008 13:35:00 | JaniHani
voděnka: ano....už dávno to tak mělo být, ale člověk, který myslí čistě, doufá dlouhou dobu...
31.10.2008 23:33:00 | Verena