Na kře ledové...
Anotace: nechat se nést...představivostí volně se unášet...
Baletka v dešti
tančí
mezi dešťovkami…
na krku šálu
z hebkého aksamitu
krajtu
klouzající po těle
vzrušujících pocitů...
u boku
věrného vlkodava
svému snu se oddává…
na břehu
zatopeného lomu
kde temná hladina
láme měsíční svit
do miliónu
odrazů
nahá
ponořená
v hloubce noci
vrnící
divoká šelma
připravená
na neznáma…
Přečteno 340x
Tipy 28
Poslední tipující: unstoppable, Noc17, labuť, Holis, Triffid Kolbe, NikitaNikaT., Mbonita, střelkyně1, klara07, Verena, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)