Anotace: Poslední dobou chodím spát spíš až ráno, ale to na věci nic nemění.
Znám. Někde jsem četl, že každý tady máme v životě svůj úkol. A už jen tím , že člověk je dobrý, nečiní zlo, občas se zamyslí , nevysává , či zamořuje okolí negativním ... bohatě plní svůj úkol tady. Tak klidně žij , nikam se nežeň a měj na paměti , že třeba zrovna ty básničky např. mě potěšily a inspirovaly k zamyšlení víc než kdejaká nadnárodní firma či skvěle postavenej barák...
08.11.2008 03:19:00 | StanK
Ne, že by mi to nebylo podobné...
01.11.2008 11:01:00 | cerviq