Dušičková
Jak na obětním oltáři
světýlka svíček svítí
a jejich světlo ozáří
uvadající kvítí.
Snad jejich záře poví vám
co nelze říci slovy.
Ta záře stoupá ke hvězdám.
Nastal čas dušičkový.
Já myslím na svou maminku
(nejenom v tuto chvíli )
Dnes věnuji svou vzpomínku
všem, kdo más opustili.
Přečteno 304x
Tipy 22
Poslední tipující: Antares, Pevya, Jaromila, hezule, labuť, zzlatý, danaska, bobi bobie, Holis, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)