Ach ano, na dně nalézamé pravdu, možno proto, abychom se především měli od čeho vyšvihnout. Život a osud nás neustále zkouší a sem tam nám dává ta znamení, v která bychom chtěli uvěřit. ST! básenka pro mne s nádechem smutnku, ale stále cítím tu víru a naději, že by se to mohlo zlepšít. Je to to jediné, co nás tak nějak drží nad vodou.
01.11.2008 16:05:00 | NikitaNikaT.