Mocinky krásná ... :o)
Do límce večera se halím
a bačkůrky slunce tu hladím
před chvílí šlo s úsměvem spát ...
a já všechno krásné chci Ti přát :o)
02.11.2008 18:31:00 | Beepat
Sloupoví silné vůle je břehem vášní rajských jablíček...
Krásná báseň.
02.11.2008 09:16:00 | Iva Borecká
Drahá Levandulko, pěkná básenka, má hloubku, tolik myšlenek a pocitů, je v ní Tvé srdce a duša... ST! za obsah. Nemám co dodat.
01.11.2008 18:11:00 | NikitaNikaT.
jsem všechno a nic ..
jsem děvčátko
své maminky,
co ze slz
tvoříš mi čtyřlístky
i matkou všech matek, víš?
co rozfoukat by chtěla
svým dítkám
i Tobě bolístky
jsem divoška, co daří se jí
nejlíp samé v lesích
jsem vědma,
co někdy pravdou,
(i sama sebe)
ale spíš jen svým stářím
lidi děsí
jsem namyšlená princezna
i nejpokornější služka
jzvířená něhou
prý v něžné zvíře
tvá báseň je moc krásná
šeptám si ...
až k nevíře ...
01.11.2008 16:29:00 | Romana Šamanka Ladyloba