Vítr
Anotace: -ten vítr, který něco přináší, ale většinou také odnáší
Tenkrát jsme stáli ve větru
spojili naše rty
naše dlaně
navždy
Procházela jsem se s tebou mezi kvetoucími stromy
Dnes se procházím mezi oprýskanými šedými domy
Usínala jsem ve tvé náručí a těšila se společného rána
Dnes nechci spát, nechci se probudit a být tak sama
S tebou jsem plně vnímala život, každý jeho okamžik
Dnes se mi zdá příliš prázdný a já v něm nechci žít
Dnes vítr unáší popel
popel naší lásky
tvůj popel
navždy
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, melebele
Komentáře (0)